Over ons

OVER ONS


SINDS 2011 EEN BETROUWBARE PARTNER IN      ELEKTRICITEIT -SANITAIR - VERWARMING - VENTILATIE


FMVDS, vroeger gekent onder de naar f&m-TECHNICS is in 2011 opgericht. In de loop van de jaren heeft FMVDS zich ontwikkeld tot een bedrijf met een functie op het gebied van moderne elektrische -, sanitaire -, verwarmings -en ventilatiesystemen. Partners en opdrachtgevers kunnen inmiddels optimaal profiteren van de kennis, expertise en ervaring van FMVDS.


FMVDS investeert voortdurend in het opsporen van   innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. De wensen en eisen van de klant staan hierbij centraal. De zakelijke processen zijn economisch, snel en flexibel te vervullen door grote transparantie. Dit vergroot de kwaliteit, betrouwbaarheid en service rondom projecten.

MISSIE STATEMENT FMVDS


FMVDS is een Belgisch georiënteerde onderneming die zich richt op de ontwikkeling, verkoop en plaatsing van elektrische -, sanitaire -, verwarmings -en ventilatie oplossingen. Het uitgangspunt van de organisatie is om bij ieder proces zich te richten op de wensen en eisen van de klant en deze te combineren met de technologische ontwikkelingen.


FMVDS investeert in innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening. Dankzij de duidelijke en transparante zakelijke processen kunnen de taken economisch, snel en flexibel vervuld worden.

KWALITEITSBELEID


FMVDS is een organisatie, opererend in de Belgische markt, welke met haar producten, systemen en diensten, al dan niet projectmatig, oplossingen biedt voor de behoefte van de mens.


Door haar producten, systemen en diensten efficiënt en effectief af te stemmen op de wensen, eisen en verwachtingen van klanten en business partners, beoogt FMVDS de continuïteit van de organisatie te waarborgen.


De processen die de voortbrenging van de FMVDS producten en diensten waarborgen, dienen beheerst en veilig te verlopen en met een minimale verspilling te worden gerealiseerd.

Francis & Michel Garrein                              Tramstraat 8                                                         
B-9070 HEUSDEN (DESTELBERGEN)                            e-mail: info@fenm-technics.be


           Telefoonnummers                                             
           GSM: +32 (0)495 80 37 47                                     
           Tel.: +32 (0)9 230 80 10