Elektriciteit

FMVDS


Uw partner in elektrische -, sanitaire -en verwarmingsinstallaties, warmtepompen, zonneboilers, ventilatiesystemen en verkoop van huishoudtoestellen.

Eigen dienst na verkoop.

U kan bij ons terecht voor de volledige installatie in nieuwbouw en renovatiewoningen, appartementen of kleine industriële bouwwerken. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals Niko, GE Vynckier, Panasonic, Comelit, Bticino, enz.


Buiten het bereken, plaatsen van een traditionele elektrische installatie zijn wij van f&m-TECHNICS gespecialiseerd in het berekenen, programmeren en plaatsen van een domotica systeem. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals Niko Home Control en Qbus.


Ook voor het berekenen en plaatsen van zonnepanelen kan u rekenen op f&m-TECHNICS. f&m-TECHNICS maalt gebruik van hoogtechnolische materialen voor uw project te realiseren nl. Hanwha Qcells, SMA en Enphase.


Bijkomend bieden wij ook onze dienst na verkoop aan. Wij beschikken over een degelijke technische kennis om het nodige onderhoud en/of herstellingen op uw elektrische installatie uit te voeren.


Voor een vrijblijvende prijsofferte, een kennismakingsgesprek en bijkomende informatie mag u ons altijd contacteren.


Kom alvast een kijkje nemen in onze energiezuinige demonstratiewoning. Voor meer inlichtingen/afspraak kan u ons altijd contacteren.