Verwarming

FMVDS


Uw partner in elektrische -, sanitaire -en verwarmingsinstallaties, warmtepompen, zonneboilers, ventilatiesystemen en verkoop van huishoudtoestellen.

Eigen dienst na verkoop.

U kan bij ons terecht voor de volledige installatie in nieuwbouw en renovatiewoningen, appartementen of kleine industriële bouwwerken. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals Jaga, Radson, Henrad, Tubipex, De Dietrich, Wolf, Bulex, Remeha, Nibe, Roth, enz.


Buiten het bereken, plaatsen van een traditionele verwarminsinstallatie zijn wij van FMVDS gespecialiseerd in het berekenen, plaatsen van warmtepompboilers, zonneboiler voor verwarmingsystemen, enz.


De leveranciers waarmee wij samenwerken zijn Van Marcke, Sax, Facq en Desco. Zij beschikken over een uitgebreide toonzaal waarin allerhande materialen bezichtigd kunnen worden.


Bijkomend bieden wij ook onze dienst na verkoop aan. Wij beschikken over een degelijke technische kennis om het nodige onderhoud en/of herstellingen op uw centrale verwarmingsinstallatie uit te voeren.


Wij beschikken over de nodige erkenningen (Rescert, G1)  voor de plaatsing en onderhoud van zonneboilers, warmtepompen, zonnepanelen en gasketels.


Voor een vrijblijvende prijsofferte, een kennismakingsgesprek en bijkomende informatie mag u ons altijd contacteren.


Kom alvast een kijkje nemen in onze energiezuinige demonstratiewoning. Voor meer inlichtingen/afspraak kan u ons altijd contacteren.